Du er her:Hjem»Artikler»Rødtangen Båtforening»Seileraktiviteter 2014

Seileraktiviteter 2014

Skrevet av  onsdag, 11 juni 2014 00:00

Fjorden ved Rødtangen har siden tidlig på 1900-tallet vært et lokalt sentrum for seilere, takket være Drammens Seilforening. Hvert år arrangeres regattaer i ulike klasser, ikke minst for juniorene, til glede for de unge og for å sikre rekrutteringen, noe denne artikkelen viser gode eksempler på. Den må tidlig seile som god seiler skal bli.

24. mai - Breiangen Rundt

Breiangen Rundt for turbåter ble arrangert 24. mai. Dette er en del av Villa Malla Cup, som består av fem regattaer. Atten båter seilte regatta på Breiangen, med middag på Brdr. Jensen etterpå. Se DSF.no for resultater. 

21. - 22. juni - Laser Master NM

Drammens Seilforening inviterer for tredje gang til Laser Master NM. «Master» betyr at seilerne må være over 35 år. Vi ønsker spesielt våre skandinaviske gjester velkommen igjen.

Dette blir et spektakulært oppgjør mellom lokale og nordiske deltagere i jolleklassen "Laser". Thomas Ness, Knut Beck og Martin Hellum er våre lokale håp, som har vunnet mye før.

De ulike aldersklassene er apprentice, master, grand master og great grand master. Det er også egen dameklasse.

Ekstra bonus i år er St. Hans-feiring med trubadur og bål.

Tidspunkter for seilasene:

Skippermøte kl. 1000 hver dag.

Første seilas starter lørdag kl. 1200, siste seilas søndag kl. 1600. 

21. juni - Lady Cup

Dersom interessen er stor nok vil vi prøve å arrangere Lady regatta med våre BIC seiljoller for juniorer. Dette blir rett utenfor moloen, og deltagerne blir invitert på banketten sammen med de andre seilerne på sankthansaften. Trubadur og bål blir det også sammen med Rødtangen Båtforening.

Hvis minimum fem deltagere kontakter meg, så skal vi arrangere. Kontaktinfo finner du ved å trykke på mitt navn som forfatter. Det blir start direkte etter laserregattaen er ferdig på lørdag, cirka kl. 1700.

22.-26. juli - Sommerleir - fullbooket

Juniorenes sommerleir er uke 30. Da blir det som vanlig full aktivitet med jolleseiling, krabbefiske, trening, knuter og byssetjeneste på deltagerne som innkvarteres på Seilkroa. 

Torsdagsseiling

Torsdagsseilingen er for juniorer, og finner sted hver torsdag kveld til og med torsdag 19. juni for forsommersesjonen, og starter opp igjen etter sommerferien for høstsesjonen.

Se videoen fra juniorregattaen torsdag 29. mai nedenfor fotogalleriet.

Media

Ønsker du å annonsere her?